Deutsch  English  Nederlands 

Login | Registeer 

Qirus LTD is in mei 2004 begonnen als aanbieder van shared hosting en domeinnamen. Begin 2005 zijn deze diensten verkocht en zijn wij begonnen met het aanbieden van dedicated servers en colocatie. Door de sterke groei en enkele overnames hadden wij in 2009 de beschikking over meerdere bedrijfsnamen. Eind 2009 is de keuze gemaakt deze namen samen te voegen tot één nieuw merk, hieruit is Qirus ontstaan.

De naam Qirus stamt af van het woord Kiirus, wat Ests is voor snelheid. Onze snelle reactie op vragen, onze snelle servers, ons snelle netwerk en natuurlijk de snelheid waarmee wij afgelopen jaren gegroeid zijn. Qirus betekend dus echt snelheid!

Ons doel is simpel, wij willen dat u tevreden bent. Niets meer, niets minder. Zolang onze klanten tevreden zijn kunnen wij tevreden zijn. Om ons doel te bereiken combineren wij een hoge kwaliteit en een goede service met een zeer scherpe prijs. Persoonlijke service, echte garanties en kwalitatieve apparatuur bieden al ruim 8 jaar de basis voor een bedrijf waar we elke dag weer trots op mogen zijn.

Qirus beschikt over eigen servers, eigen switches en eigen racks. Wij hebben alles in eigen beheer en resellen geen diensten. Op deze manier houden we niet alleen de kosten laag, maar zijn we ook in staat zeer adequaat te reageren bij eventuele problemen. Naast het snel oplossen van problemen zijn wij op deze manier ook uiterst flexibel in het leveren van maatwerk. Staat het gewenste product niet op de website? Neem dan contact met ons op, wij leveren complete hosting/server oplossingen op maat.
 


 
 
Een groot deel van de kwaliteit die wij leveren wordt bepaald door het netwerk waar uw servers in staan. Wij maken gebruik van het Serverius netwerk in het gelijknamige datacenter in Dronten. Het netwerk is volledig redundant opgebouwd en beschikt over een groot aantal glasvezelverbindingen. Onze eigen switches zijn aangesloten op een dubbele 10 Gbit verbinding. Door middel van het BGP4 protocol wordt altijd de snelste route naar de eindbestemming gekozen. Het netwerk beschikt momenteel over de volgende verbindingen:

- 10 Gbit Cogent
- 10 Gbit Level(3)
- 10 Gbit Atrato

- 10 Gbit NL-ix
- 10 gbit Intelliquent
Dell 7048 switch

U kunt de snelheid van ons netwerk testen doormiddel van het downloaden van een test bestand. Houd aub rekening met de maximale snelheid van uw verbinding en de maximale schrijfsnelheid van uw hardeschijf. Klik hier om een 1000 MB testbestand te downloaden.


Natuurlijk is Qirus LTD gereed voor de toekomst, daarom leveren wij al onze diensten met zowel IPv4 als IPv6! Elke dedicated server klant ontvangt een eigen /64 IPv6 range (65536 adressen), daarnaast leveren we bij elke VPS server 100 IPv6 adressen.

Uiteraard kunt u in ons controle paneel en via onze API realtime reverse DNS instellen voor zowel IPv4 als IPv6.
 
 
 


 
 
Naast het netwerk is het datacenter een belangrijk punt voor onze dienstverlening. In 2011 zijn wij vanuit Amsterdam verhuist naar het nieuwe Serverius datacenter in Dronten, Nederland. Het datacenter is volledig redundant opgebouwd en beschikt over de nieuwste technieken op het gebied van noodstroom, koeling en beveiliging. Elke maand worden diverse systemen uitvoerig getest om de continuiteit hiervan te kunnen blijven garanderen. Tot op de dag van vandaag heeft het datacenter een uptime van 100%! In augustus 2012 behaalde het Serverius datacenter het ISO 9001:2008 certificaat.

Rij racks op de datavloer
Stroomvoorziening
Brandblussysteem

Het datacenter is gevestigd op De Linge 26 te Dronten, Nederland. U bent op afspraak van harte welkom voor een rondleiding.

Datacenter
 
 

 
 
Door het redundant uitvoeren van de koeling, de stroomvoorziening en het netwerk kunnen wij u een uptimegarantie bieden van 99.9%. Uiteraard doen wij elke dag weer ons uiterste best om de 100% score te behouden. Onderhoud dat minimaal 24 uur van te voren is aangekondigd valt niet onder de uptime garantie. Tot op heden hebben wij de downtime door netwerk onderhoud kunnen beperken tot slechts 3 minuten!
 
 


 
 
Qirus LTD is ingeschreven in het Nederlandse handelsregister (de Kamer van Koophandel) en is te vinden met de volgende gegevens:

Bedrijfsnaam: Qirus LTD
KvK nummer: 01166364
BTW nummer: NL-8214.85.064.B01

Ons KvK nummer kunt u hier verifiëren.
Ons BTW nummer kunt u hier verifiëren.

Gegevens voor het betalen van uw factuur vindt u onderaan het betreffende factuur.
 
 


 
 
Hieronder vindt u enkele belangrijke documenten. Deze kunnen van toepassing zijn op de diensten die wij aan u leveren, lees ze daarom van te voren goed door. Als u nog vragen heeft, neem dan contact met ons op.

- Algemene voorwaarden
- Privacy verklaring
- Disclaimer
- Huisregels datacenter

Documenten zijn in PDF formaat. Een PDF reader kunt u downloaden via adobe.com. Mocht u bovenstaande documenten in ander formaat willen ontvangen, neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.